donderdag 9 december 2010

24 november – 30 november 2010: Bondi Beach

Op naar Bondi beach voor een week, yihaa! Komen in ons hostel aan en krijgen te horen dat we twin share kamer krijgen voor dezelfde prijs als een 8 share dorm, wat een meevaller! Goed hostel, een dakterras met een uitzicht om “U” tegen te zeggen.
Volgende dag komt Ets, eerst nog even de was doen (voor de eerste keer in men leven) en lukt nog goed ook J! Namiddag spreken we af met Ets, wandelen wat rond surfshop in surfshop uit. S’ avonds gaan we uit eten samen met Pieter en Jessica (Ets zen neef en vriendin). Voor de rest houden we het rustig en sluiten de avond af aan het strand.
Ondertussen zijn we vrijdag de 26e. Ik slaap uit terwijl de rest gaat surfen. Namiddag beginnen we vroeg aan een kroegentocht. Eerst naar het Beach Road hotel hierna Mexicaans eten en naar de Martini club. Afsluiten doen we in de bekende Side bar.
Zondag vraagt Pieter ons mee naar Garie beach, een geweldige plek in het Royal National park. We staan dus vroeg op en gooien de pickup van Pieter vol met surfplanken. Na iets meer dan een uur rijden komen we aan op een prachtig afgelegen strand in het National park. Ets en Pieter beginnen eerst met wat spek en ei te maken voor we gaan surfen. Buik vol en de golven op!
De rest van de dagen doen we niet veel meer, we boeken nog een hostel en regelen een airport shuttle.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten