woensdag 10 november 2010

6 november 2010: 2e dag D-lux hostel

Na een zware en luidruchtige nacht staan we op en pakken we in, even verhuizen naar een andere kamer, een 4 bedroom dorm. Uitgecheckt, backpack achtergelaten in het hostel en toen richting Darling Harbour gewandeld.
In Darling Harbour ligt Sydney Wildlife world. Binnen gegaan en was zeker de moeite. Verschillende Australische dieren gezien…
Hierna wandelen we terug richting hostel om in te checken voor onze nieuwe kamer. Deze kamer viel heel goed mee, niet te begrijpen dat dit in hetzelfde hostel was.
We gaan bier kopen en na een tijdje komen onze kamergenoten ook binnen. 2 wat oudere Franse kerels maar zeker niet de slechtste!
Klaarmaken en tegenover ons hostel gaan we een 10 dollar steak eten. Later op de avond wordt het restaurant omgebouwd naar een chique danscafé en besluiten dan ook maar om te blijven zitten. We bestellen ‘jugs of beer’, na een aantal van deze jugs vertrekken we en wandelen we richting Chinatown om nog even in de backpacker clubs binnen te gaan. Uiteindelijk blijven we hier tot in de vroege uurtjes aan de toog hangen. Another great night!! CHEERS!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten